Categorieën
Welkom bij Bert

06-44 41 58 89

Wij hopen dat u alles wat u zoekt kunt vinden. Mocht u iets zoeken wat we (nog) niet op onze site hebben, schroom dan niet maar stuur ons een email op dszbert@gmail.com. 

Voor vragen kunt u altijd bellen maar we verzoeken u vriendelijk om vragen over dieren op de mail te willen zetten. We kunnen deze dan doorsturen naar de juiste medewerker. U krijgt, als het even mogelijk is, dezelfde dag nog antwoord op uw vraag.

U kunt uw vraag ook stellen op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/DierenspeciaalzaakBert/  Elke avond (met uitzondering van de maandag) zijn wij daar bereikbaar van ongeveer 17.00 uur tot 23.00 uur. Ook de laatste nieuwtjes vindt u daar.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

LET OP: afhalen kan alleen als uw bestelbedrag hoger is dan € 20,- met uitzondering van de volgende artikelen: balen hooi en/of stro, muizen/ratten en diepvries.

AFHALEN/LANGSKOMEN KAN UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Wilt u uw bestelling afhalen op een Kiala-punt? Geeft u dan het adres van het gewenste Kialapunt als afleveradres op. Wij zorgen dan dat u uw pakket krijgt op het moment dat het u uitkomt.

 

Van artikelen die wij niet op voorraad hebben bedraagt de levertijd 1 tot 2 weken.

Al onze prijzen zijn inclusief btw maar exclusief verzendkosten. Deze bedragen € 5,50 voor een bestelling tot 30 kilo. Vanaf € 59,- is de verzending gratis.

 

**********************

                                         

Aanbiedingen

dierenspeciaalzaak Bert

De waardering van www.dierenspeciaalzaak-bert.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 7 reviews.

IBAN:NL84 KNAB 0256269483
BIC: KNABNL2H
KvK: 58788255
Btw.nr: NL2052.19.974.B01

Copyright Dierenspeciaalzaak Bert - 2014