Categorieën

Veel gestelde vragen

  1. Op de website staat ‘leverbaar’ maar na bestellen is mijn bestelstatus 'in bestelling bij leverancier'. Hoe komt dat?

Indien bij de artikelen staat 'leverbaar' dan wil dit zeggen dat het artikel door Dierenspeciaalzaak Bert bestelbaar is bij de leverancier.

 

  1. Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen als ik me bedenk?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met me opnemen via dszbert@gmail.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoewel een retourreden dus niet verplicht is wil ik wel graag van u weten of ik mijn service kan verbeteren om retouren te voorkomen.

 

  1. Hoe kan ik contact opnemen voor advies?

U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 06-44415889. Op werkdagen tussen 10.00 uur en 22.00 uur. In het weekeinde tussen 11.00 en 23.00 uur.

Mocht de telefoon niet worden opgenomen dan verzoek ik u een boodschap in te spreken. Ik bel u dan terug.

Uiteraard kunt u uw vraag ook op de mail zetten (dszbert@gmail.com), u krijgt dezelfde dag bericht terug.

 

      4. Op welke manieren kan ik betalen?

Het aantal betaalmogelijkheden in onze webshop is behoorlijk uitgebreid.

Naast overboeking is ook betaling mogelijk via Ideal, Mr. Cash, creditcard, paypal en paysafecard (via Mollie betalingsdiensten). Daarnaast kunt u ook kiezen voor Afterpay.

 
     5. Hoe hoog zijn de verzendkosten?
 
Nederland:
Voor de eerste 30 kilo betaald u € 5,50
Verzenden is gratis vanaf € 59,-
 
 
Afhalen in de winkel is gratis, mits uw bestelbedrag hoger is dan € 20,- of als uw bestelling bestaat uit diepvries, levende dieren of balen hooi en/of stro.
 
 

De waardering van www.dierenspeciaalzaak-bert.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 7 reviews.

IBAN:NL84 KNAB 0256269483
BIC: KNABNL2H
KvK: 58788255
Btw.nr: NL2052.19.974.B01

Copyright Dierenspeciaalzaak Bert - 2014