Categorieën

Even voorstellen.

Wij zijn Josta Melkert-van der Heide en Wendy Melkert en we wonen in de Waterwijk in Lelystad.

Jaren geleden hadden we een dierenwinkel in Purmerend. Die is later verkocht omdat we naar Lelystad verhuisden, maar omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan hebben we besloten om een webwinkel met dierbenodigdheden te beginnen waar, op bestelling, ook dieren verkrijgbaar zijn. 

Het is wel de bedoeling dat er ooit weer een pand komt omdat dat gewoon meer mogelijkheden geeft, ook qua opslag. Omdat we nu vanuit een woonhuis werken, hebben we weinig voorraad. 

De door u bestelde artikelen worden doorgaans op woensdag en vrijdag bij ons geleverd, voorzover we ze niet laten dropshippen, waarna we zo snel mogelijk doorsturen.

 

Klantbehandeling en service staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij klanttevredenheid het uitgangspunt is. We zullen er dan ook alles aan doen om aan uw verwachtingen op dat terrein te voldoen, waarbij de kernwaarden het uitgangspunt zijn. Deze kernwaarden zijn:

 


Met deze kernwaarden als uitgangspunt willen we uw partner zijn in dieren, dierbenodigdheden, vissen en (water)planten.

 

Wat kunt u niet van ons verwachten:

 

Mochten er artikelen zijn die u mist dan horen we dat ook graag zodat we kunnen proberen die alsnog in het assortiment op te nemen. Er worden nog bijna dagelijks artikelen toegevoegd.

 

U kunt de winkel ook op facebook vinden: 

https://www.facebook.com/DierenspeciaalzaakBert

 

Graag tot ziens!

 

Wendy is overdag bereikbaar onder nummer 06-44 41 58 89.

Uiteraard kunt u contact opnemen via email: dszbert@gmail.com

Omdat we beiden, naast deze webwinkel, een volledige baan hebben is het mogelijk dat u niet direct antwoord krijgt op uw mail. We streven ernaar deze dezelfde dag te beantwoorden.

 

KvK nummer: 58788255

BTW-nummer: NL 205219974B02

        

Josta van der Heide                                                                   Wendy Melkert

De waardering van www.dierenspeciaalzaak-bert.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 7 reviews.

IBAN:NL84 KNAB 0256269483
BIC: KNABNL2H
KvK: 58788255
Btw.nr: NL2052.19.974.B01

Copyright Dierenspeciaalzaak Bert - 2014