Categorieën

Bio parasite clean, tegen bloedmijt, 250 ml

Bio parasite clean, tegen bloedmijt, 250 ml
Merk: Refona
Model: R-8390
Beschikbaarheid: leverbaar
Prijs: 17,00€ 14,00€
Excl. BTW: 11,57€
Aantal:  
   - of toevoegen aan -   

Wat is Bio Parasite Clean?
Bio Parasite Clean is een volledig natuurlijk product met als basis aardappelzetmeel. Het middel kan gebruikt worden in dierenverblijven waar schadelijke parasieten, zoals mijten en insecten aanwezig zijn. Het middel kan in water worden opgelost en aan de binnenzijde van het dierenverblijf worden aangebracht. Let goed op dat alle plekken waar zich mijten of insecten bevinden goed door de vloeistof worden bevochtigd.

Zodra het middel is opgedroogd verliest het zijn werking. Het laat ook geen giftige of nadelige stoffen achter. Door de natuurlijke oliën die aan het product zijn toegevoegd kan er een lichte glans op de materialen ontstaan. Door de zuiver natuurlijke stoffen in het product, en het feit dat het geen nadelige stoffen achterlaat, kan dit middel uitstekend worden gebruikt in combinatie met Dutch's®. Ook wanneer er al Dutchy's® in een dierenverblijf zijn uitgezet kan het middel worden gebruikt.

Toepassing bij reptielen
Wanneer reptielen, zoals slangen en hagedissen, last hebben van bloedmijten kunnen de dieren met het product worden gewassen. Dit kan door de dieren er mee in te smeren of sprayen, maar een nog beter resultaat wordt verkregen wanneer de dieren enkele minuten geheel in bad worden gedaan. Het middel is niet irriterend voor de ogen en mag ook door de dieren worden opgedronken. Nadat de dieren in bad zijn geweest kunnen ze, zonder ze af te spoelen, gewoon worden teruggezet in het terrarium om op te drogen.

 

http://www.refona.nl/shop/downloads/handleidingen/nl/pdf-pi-bio-parasite-clean-nl.pdf

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags:
IBAN:NL04 INGB 0006 9736 66
BIC: INGBNL2A
KvK: 58788255
Btw.nr: NL2052.19.974.B01

Copyright Dierenspeciaalzaak Bert - 2014